ROHDAISTEN KYLÄYHDISTYS PLEISSI RY

Sydänkarin mökin vuokrausehdot 01.01.2018 alkaen

 1. Vuokrauskohde ja varustus
 2. Vuokrauskohde on Rohdaisten yhteisalueen (=jakokunta) omistamassa Sydänkarin saaressa oleva syksyllä 2014 Rohdaisten kyläyhdistys Plessi ry:n Ely-keskuksen hankkeella rakentama noin 40m2 saunamökki sekä erillinen talousrakennus, jossa pieni puuvarasto ja Biolanin kompostikäymälä.

  Mökissä on keittiön ja olohuoneen muodostama yhteistila, pieni saunakamari sekä sauna. Saunakamarin ja saunan päällä on parvi, jonne kulku olohuoneesta tikkaita pitkin.

  Ilman eri sopimusta mökkiä ei voi vuokrata useammalle kuin 8 - 10 hengelle koska varustus (=patjat, astiat ym.) on mitoitettu ilmoitetulle henkilömäärälle.

  Mökissä on normaali varustus kahdeksalle hengelle: keittoastiat, kattilat, huonekalut ja nukkumapaikat. Petivaatteet: peitot, tyynyt, makuupussit vuokralaisen on tuotava mukanaan. Saareen ei tule vettä joten juomavesi / kiuasvesi on vuokralaisen tuotava mukanaan. Sadeveden talteenottoon saaressa on 1000 litran säiliö, joka yleensä on riittänyt löyly- ja pesuvedeksi mutta kuivina kausina sitä ei voi taata.

  Mökissä on lisäksi takka, jossa keittomahdollisuus ja kaasujääkaappi.

  Sauna on puulämmitteinen. Mökissä on myös puutarhakalusteet, kaasugrilli keitinliedellä sekä moottorikäyttöinen soutuvene pelastusliiveineen. Vene tulee varata mökin varauksen yhteydessä. Venettä käytetään saareen kulkemiseen, sitä ei saa käyttää huviajeluun.

  Tupakointi sisätiloissa on ehdottomasti kielletty.

  Saaressa sijaitsee myös laavu. Laavua ei vuokrata ja se on aina kaikille vapaassa käytössä.

 3. Varausehdot ja avaimen luovutus
 4. Varaus on sitova heti kun se on tehty. Vuokra on maksettava käteisellä avaimia noudettaessa tai suoraan Rohdaisten kyläyhdistys Pleissin tilille etukäteen, jolloin avaimet saa esittämällä kuitin maksusta.

  Vuokrauksen peruutuksesta on aina ilmoitettava joko suullisesti tai kirjallisesti mökin vuokrausta vastaavalle Pyhärannan Puutarhalle Tatja Penttilälle.

  Peruutukset on tehtävä viimeistään viikkoa ennen, jolloin vuokraa ei peritä. Jos peruutus tehdään alle viikkoa ennen, peritään hinnaston mukainen vuokra.

  Vuokralaisen tulee olla täysi-ikäinen.

  Mökin avaimet luovutetaan etukäteen sovitulla tavalla ja vuokralainen palauttaa avaimet saamiensa ohjeiden mukaan. Kadonneesta avaimesta

  peritään korvaus. Jos vuokralaisen voidaan katsoa kadottaneen avaimet huolimattomuudesta, peritään vuokralaiselta mökin lukkojen vaihtamisesta aiheutuneet todelliset kulut. Avaimen kadottamisesta, mikäli lukkoja ei vaihdeta, peritään 50,00 euroa.

 5. Järjestyssäännöt
 6. Vuokralainen sitoutuu noudattamaan mökin ohjeita ja sääntöjä. Vuokralainen korvaa irtaimistolle, kiinteistölle, sen ympäristölle ja varustukselle aiheuttamansa vahingot. Vahingonkorvaus koskee myös muiden mukana olevien puolesta.

 7. Vuokra-aika
 8. Mökin vuokra-aika alkaa saapumispäivänä klo 12:00 ja päättyy lähtöpäivänä klo 12:00 jollei toisin ole sovittu. Vuokra-ajat määritellään hinnaston mukaisesti seuraavilla aikamääreillä: vuorokausi ja viikonloppu.

 9. Siivous ja mahdolliset vahingot
 10. Vuokralainen on vastuussa siivouksesta vuokra-aikana ja lähdön yhteydessä. Vuokralaisen tulee siivota jälkensä ja lähtiessään viedä kaikki roskat pois saaresta, sekä kuljettaa roskat Kirkonrannan laiturilla olevaan 600 litran jäteastiaan. Mikäli siivousta ei ole asianmukaisesti tehty ja mökki joudutaan siivoamaan ennen seuraavaa vuokralaista, siivouksen laiminlyöjältä peritään korvauksena vähintään 150,00 euroa tai todellisten kustannusten mukainen korvaus. Kaikki vahingot tulee ilmoittaa mökin vuokrauksesta vastaavalle välittömästi. Mökki ja sen varustus tarkistetaan jokaisen vuokralaisen jälkeen ja ilmoittamatta jätetyt vahingot laskutetaan täysimääräisinä vuokralaiselta.

 11. Hinnasto
 12. Jäsenet:

  Arkisin 25,00 € / vrk

  Viikonloppuisin 50,00 € / vrk

  Muut vuokraajat:

  Arkisin 50,00 € / vrk

  Viikonloppuisin 100,00 € / vrk

 13. Vastuut ja kiistat

Rohdaisten kyläyhdistys Pleissi ry:tä ei voida asettaa vastuuseen vuokrauksen peruutuksesta, joka johtuu muusta kuin vuokralaisesta. Sellaisessa tapauksessa vuokraajalle palautetaan vuokrasumma, mutta ei muita korvauksia ja hyvityksiä. Force majeure-esteistä johtuen (luonnonmullistus, lakko. sotatoimi tai vastaava) Rohdaisten kyläyhdistys Pleissi ry voi purkaa vuokrasopimuksen. Tästä ilmoitetaan välittömästi vuokraajalle ja suoritetut maksut maksetaan takaisin. Mökkivuokrausta käsittelevät kiistat ratkaisee Turun käräjäoikeus.

Mökin vuokrauksesta vastaa Pyhärannan Puutarha / Tatja Penttilä 040 960 1171.
Jos sinulla on jotain epäselvää, niin soita tai lähetä sähköpostia osoitteeseen tatja.penttila@gmail.com !

Nautinnollisia hetkiä Sydänkarin saaressa toivottaa:

Rohdaisten kyläyhdistys Pleissi ry